Високо качество на добра цена!

Midea AG-12NXD0-I/12000 btu,  серия Xtreme Save Lite

подходящ за помещения до 25 кв.м.

Супер изгодно

лв. с ДДС 970
 • Клас на охлаждане А++
 • Клас на отопление А+
 • Гаранция: 36 месеца
 • Работа с екосъобразен фреон R32
 • Тих при работа: едва 22 dB
 • Система от филтри за пречистване на въздуха от:
 • бактерии
 • гъбички
 • вредни газове
 • цигарен дим
 • други миризми

*цена на климатика с включен монтаж: 1150,00 лв. с ДДС

АВ–КОМ СЕРВИЗ Варна е оторизиран сервиз на климатични системи Midea. Повече информация ще откриете тук.

Какво го отличава?

Нагревател на компресора

Midea AG-12NXD0-I/12000 btu разполага с електрически нагревател на компресора. Той осигурява по-лесно стартиране на системата в студените дни.

Нагревател на дъното на външното тяло

Електрически нагревател на дъното на външното тяло предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури.

Първи в иновациите

На този етап компания Midea е единстеният производител с нагреватели на компресора и външното тяло!

Система от филтри за пречистване на въздуха

High Density филтър

Bio филтър (HEPA)

Фотокаталитичен филтър

Йонизиращ филтър

Супер йонизатор

Midea AG-12NXD0-I/12000 btu
Midea AG-12NXD0-I/12000 btu-remote

Толкова много екстри на достъпна цена

Wi-Fi управление

Управлявайте лесно и от разстояние климатичната си система чрез смарт устройства - смартфон или таблет. Управлението може да се осъществи отдалечено от всяка точка на света.

Турбо режим

При активация на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти. Така климатикът осигурява желана температура възможно най-бързо. Режимът продължава максимум 20 минути. След това системата автоматично се завръща към зададения режим, преди активиране на опция Turbo.

Функция “Follow Me”

Дистанционното управление е с вграден сензор за температура, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира.

Отчитане на изтичане на фреон

Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка “EC”, който ще се визуализира и ще спре автоматично работа при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще се предпази от повреда, причинена от висока температура при изтичането на хладилния агент.

Автоматичен рестарт

Например в случай, че климатикът спре не очаквано работа поради прекъсване на захранването. Веднага щом то бъде възобновено той ще се рестартира автоматично с режим на работа какъвто е бил зададен преди спиране на захранването.

56°C стерилизация

За разлика от обикновения режим на самопочистване, в режим 56°C стерилизация топлообменникът се загрява на 56°C за 30 минути. По този начин се унищожават до 99,9% от бактериите само след два цикъла на режима!

8°C отопление

В режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура. По този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

ECO режим

Този икономичен режим интегрира в себе си нова иновативна ECO технология на енергоспестяване. Когато бутонът “ECO” е активиран, климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа при непрекъсната работа.

Настройване на Wi-Fi управлението

Клиенти, които вече се сдобиха с Midea AG-12NXD0-I

"Преди няколко месеца оборудвах една от спалните си с такъв климатик. Впечатленията ми накратко са: отоплява отлично една средно голяма северна стая, работи тихо и е икономичен. За тези, които търсят нещо бюджетно е добър избор."

Г. Стоянов