MIDEA-klimatici-logo

Климатици Midea съчетават качество и икономичност на достъпна цена

Климатици Midea са популярни на българския пазар със своето добро качество, икономичност и цена. Компанията има богато портфолио от битови климатици до системи за климатизация на търговски обекти, административни, промишлени помещения и обекти – VRF, чилъри и индустриални термопомпи.

Play Video about Klimatici-Midea-za-doma-i-ofisa-ot-avcom-serviz-varna

Серии климатици Midea

klimatici-midea-all-easy-pro-ot-avkom-serviz-varna

klimatici-midea-breezeless-ot-avkom-serviz-varna

klimatici-midea-xtreme-ot-avkom-serviz-varna

Mултисплит системи от Midea

stenni-klimatici-midea

Стенни климатици

Касетъчни климатици

колонни-климатици

Колонни климатици

Подово-таванни климатици

Климатици Midea се разглобяват бързо и лесно!

Климатици Midea All Easy Pro са лесни и удобни за монтаж и поддържка. Системите се разглобяват за по-малко от 2 минути, което позволява тяхното бързо и ефективно техническо обслужване.

Play Video about ekstremno-razglobiavane-na-klimatik-midea-all-easy-pro-vav-vazduha

Професионално техническо обслужване на Вашия климатик Midea

АВ-КОМ СЕРВИЗ Варна е оторизиран сервиз за климатична техника Midea. Имаме 27 години опит в продажбата, инсталацията и сервизното обслужване на климатична техника Midea. Повече информация за гаранционните условия на марката прочетете в секция Гаранционен сервиз.

Системи за централна климатизация от Midea

чилърни-системи-мидеа

Чилърни системи

MIDEA-klimatici-logo

Модулните чилъри на Midea предлагат невероятна гъвкавост при проектиране и изграждане на дадена инсталация. Това става благодарение на богатия избор от мощности. Агрегатите са разработени по най-новите технологии и притежават едни от най-добрите характеристики в своя клас. Чилърите Midea са все по-често предпочитан избор на българския пазар заради високата си сезонна ефективност и ниското си потребление на електроенергия.

Въвеждане в експлоатация и сервизно обслужване на Чилърни системи Midea

Различните производствени или технически дейности имат персонални нужди и изисквания по отношение на своята климатизация. Тези нужди следва да бъдат покрити при съответното изграждане на вентилационни системи. Ние притежаваме дългогодишен опит и необходимата квалификация за проектиране и въвеждане в експлоатация на вентилационни и климатични системи от различен тип - термопомпи, чилъри, VRF и VRV системи за климатизация. Можете да ни се доверите в качественото извършане на гаранционна, извънгаранционна и абонаментна поддържка на Вашите чилърни системи Midea. Служителите ни притежават всички необходими сертификати за извършване на проверки за херметичност на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи 3 кг и повече флуорирани парникови газове.

Изпратете запитване за климатична техника Midea