Климатици Midea от серия BreezeleSS

Комфортно охлаждане без усещане за въздушно течение!

Специфики на Midea BreezeleSS

Иновативна технология

BreezeleSS е една от иновациите на пазара за битови климатични системи в технологично и в естетическо отношение. Създаден за ценителите на комфорта и стилния дизайн.

Twin Flap дизайн

Вътрешните тела от серия BreezeleSS разполагат с двойни Twin Flap жалузи със 7928 нано отвора, които осигуряват равномерно и деликатно разпределение на охлаждания въздух в цялото помещение.

3D Въздушен поток

Благодарение на иновативния корпус, изходящият въздух се издухва напред и настрани, като това осигурява приятно усещане и 3D въздушен поток. Климатиците от серия BreezeleSS са между първите сплит системи със странични отвори за въздух. Специално проектираната S-образна форма спомага за оптимален въздушен поток през топлообменника и подобрена дисперсия.

Quattro инвертор

Екологичният фреон R32 и иновативната Inverter Quattro технология на Midea гарантират ниска консумация на енергия и висока ефективност на обновения DC инверторен компресор. Той достига 65Hz честота само за 6 секунди и в комбинация с високоскоростния DC инверторен вентилатор, спомага температурата в климатизираното помещение да започне да се променя само след 60 секунди работа на климатика.

Климатици Midea от серия BreezeleSS: иновация в комфортното охлаждане!

Play Video about klimatici-midea-breezeless

Изберете подходящия за Вашите нужди климатик Midea BreezeleSS