Климатици Midea от серия All Easy Pro

Лесни за монтаж и поддръжка!

Специфики на Серия Аll Easy Pro

Нискотемпературен кит

Външните тела на серията All Easy Pro Nordic разполагат със специален нискотемпературен кит, който позволява на климатичните системи да работят в режим на охлаждане привъншна температура -15°С.

Ел. нагреватели за работа при ниски температури

На дъното на външното тяло е разположен електрически нагревател, който предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури. Втори нагревател е монтиран на компресора, което осигурява по-лесно стартиране на системата в студените зимни дни.

BIO филтър (HEPA)

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Еко филтърът улавя много малки частици прах във въздуха и неутрализира бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

Бърз монтаж и поддръжка

Необходимо е да се развие само един болт за да се освободят всички модули от вътрешното тяло. Иновативният прахов филтър е закрепен с 6 магнита и се сваля с 1 "клик". Дизайнът на филтъра позволява вътрешното тяло да се монтира на едва 5 см от тавана. Уникалният дизайн на вентилаторния модул позволява свалянето му с едно движение и лесното му почистване без да се разглобява целия климатик.

Климатици Midea от серия All Easy Pro се разглобяват със скоростна лекота!

Play Video about Midea All easy Pro-razglobiavane-za-1-minuta

Изберете подходящия за Вашите нужди климатик Midea от серия All Easy Pro