изграждане-на-вентилационни-системи  Да, можем го!

   Различните производствени или технически дейности имат персонални нужди и изисквания по отношение на своята климатизация. Тези нужди следва да бъдат покрити при съответното изграждане на вентилационни системи. Основното приложение на всяка една система за климатизация е да улови и отведе навън отделяните при дейността фини прахови частици и застоял въздух. Същевременно с това тя следва да достави в помещението свеж въздух. Вкарваният въздух може да бъде стоплен или охладен допълнително, според нуждите на помещението.

   Необходимост от изграждане на вентилационни системи имат много и разнообразни типове помещения: кухни, кафенета, барове и ресторанти, фитнес и спортни зали, фризьорски и козметични салони, басейни, офис и административни сгради, производствени цехове и халета, подземни гаражи.

   Вентилационните системи биват всмукателни и нагнетателни, с открит или закрит монтаж. Изграждат се от различни материали, но най-често от ламарина.

   Ние притежаваме дългогодишен опит и необходимата квалификация за проектиране и въвеждане в експлоатация на вентилационни и климатични системи от различен тип. Редица клиенти ни се довериха в техническото обслужване на наши и наследени инсталации.  

За връзка с нас

Нуждаете се от съдействие? Ще се радваме да бъдем полезни. 

Можете да ни изпратите вашето запитване или направо да ни се обадите.

За нас е удоволствие да споделим с вас част от нашия принос за зелената енергия на България.