You are currently viewing Защо да изберем климатик PANASONIC за дома и офиса си?

Защо да изберем климатик PANASONIC за дома и офиса си?

За тези от вас, които търсят безкомпромисно решение за климатизация и не желаят да губят време в лутане из морето от информация …

Ето седем красноречиви аргумента защо да изберете климатик Panasonic за дома и офиса :

maj-izbral-klimatik-panasonic-za-ofisa

1. Перфектно съчетание на висока икономия на електроенергия и комфортна среда, благодарение на Aerowings 2.0

2. Защита, работеща без прекъсване, осигурена от NANO X технология. Предотвратява развитието на бактерии, алергени, вируси и плесени. Неутрализира различни замърсители, опасни вещества и миризми. Максималният ефект от употребата на NANO X технологията може да бъде постигнат за няколко часа.

3. Дизайн, който може да се впише идеално във всеки дом или офис. Цветовите предложения: графитено сиво, инокс и матово бяло са стилно и елегантно решение за всеки дизайн и вкус.

4. С помощта на приложението Comfort Cloud на PANASONIC се управляват всички функции на климатичната система чрез смарт устройство.

5. Възможно най-висока в класа си енергийна ефективност: SEER- 9,5/ А+++ в режим охлаждане и SCOP- 5,2/ А+++ в режим отопление за най-често приложимите мощности 9 000 и 12 000 Btu.

6. Гаранционен срок на компресора 60 месеца.

7. Съотношението цена/ качество и екстри са без аналог на българския пазар

jena-izbira-klimatik-panasonic-za-doma-detska-staia

Нашите специалисти имат дългогодишен опит с Panasonic. Марката е едно от най-ефективните решения, които сме предоставяли на наши клиенти в областта на битовата и промишлената климатизация. Повече за Panasonic четете тук.

Колебаете се между два или повече модела? Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящия за нуждите ви климатик Panasonic в дома и офиса.

АВ-КОМ Сервиз Варна е оторизиран сервиз на климатична техника Panasonic. Можете да разчитате, че нашите специалисти ще се грижат за дългосрочната изправност на вашата машина. Правим го вече 26 години.

Обикновено изборът на климатична система се свежда до 5 основни стъпки, касаещи нейното основно предназначение (да топли/охлажда или и двете), квадратура, която да покрие , екстри и т.н. можете да се запознаете с основните препоръки в друга статия, която сме публикували тук.